Fotoschool Maastricht "Sinds 2008"

Fotoschool Maastricht geeft al 12 jaar fotocursussen en workshops in fotografie voor bedrijf / particulier.

Exclusief voor gebruikers van een Digitale Spiegel Reflex Camera of een Systeemcamera met een instel-knop om zelf te werken met: P . S . A . M of  P . TV . AV . M .

Wil jij eindelijk ook eens weten hoe jouw camera werkt en waar al die knoppen voor zijn? Meld je dan aan voor een van onze populaire foto-wandel-workshops, deze zijn om de maand op zaterdag-middag.

 

Kies hieronder uit een van de 3 opties, klik op "Reserveren" en wij reserveren gelijk een plek op de workshop van jouw keuze.

Bij de Groepsworkshop is het aantal plekken beperkt is tot 8 deelnemers. (in Corona tijd max. 4 deelnemers)

 

Wil je eerst meer weten over een van deze cursussen of workshop, bel mij gerust en vraag welke les het beste aansluit bij jouw camera. 


Theorie + Praktijk Workshop op één Zaterdag Middag in Maastricht van 13:30 tot 16:30 u.

Fotocursus in Maastricht
Fotocursus in Maastricht

De "Groepsworkshop" van Fotoschool Maastricht is al sinds 2008 een begrip in Zuid Limburg, met ruim 1500 cursisten is Fotoschool Maastricht dé plaats voor een foto-workshop/cursus.

 

Na het volgen van de workshop ga jij nooit meer op AUTO stand.

 

Leer te werken om Diafragma en Sluitertijd zelf instellen en ga beter kijken maar zeker ook beter fotograferen.


3 uurs les 1 persoon 90,-

3 uurs les 2 personen 160,-

Speciaal voor gebruikers van een Digitale Spiegel Reflex Camera van Canon of Nikon of een Sony, Fuji Systeem-camera met een eigen instel-knop

 

Wil jij eindelijk ook eens weten hoe jouw camera werkt en waar al die knoppen voor zijn? Meld je dan aan voor een van onze populaire foto-workshops.

 

Kies een datum die je past en meld je aan klik op "Groepsles Reserveren" je krijgt vervolgens een TIKKIE op het 06 nummer dat je opgeeft, of misschien heb je wel een Voucher of een Cadeaubon voor de Workshop, vermeld dan wel even de naam van de gever in het bericht-veld.

 

Wij reserveren gelijk een plek voor jou of jullie.


Op deze workshop is plek voor

8 deelnemers (tijdelijk is dit max. 4 pers. per workshop)


De les gaat definitief door v.a. 3 aangemelde deelnemers.
In Corona tijd is dit min.  2 pers.

Privé Workshop Fotografie door Ad Utens en/of Film door Brian Duchateau.

Prive les Fotografie in Maastricht
Prive les Fotografie in Maastricht

De "Privé Les" fotografie is voor iedereen die echt alles uit zijn Spiegel Reflex of Systeem Camera wil halen, in deze les leer je hoe jouw camera werkt en alle instellingen kunt gebruiken.

 

NIEUW !! nu ook als privé les Filmen met een Canon of Sony Camera, deze "Film Les" wordt gegeven door Brian van "Duchateau Media" hij leert je in een les van 3 uur beter filmen met jouw camera.


2 uur privé les 1|2 p. 125,-

3 uur privé les 1|2 p. 180,-

De privé lessen zijn bedoelt voor 1 persoon, maar je mag altijd zelf nog iemand meenemen, de kosten blijven gelijk en zijn 125,- voor een 2 uurs les in de studio of 180,- voor en 3 uurs les in de studio en buiten. 

 

Deze les is voor iedereen die alles uit zijn camera wil halen en dan met name spiegelreflex camera's of juist camera's zonder spiegelreflex, de zogenaamde systeemcamera's zoals de nieuwe Sony's of Fujifilm camera's.

 

Informeer naar jouw camera, bel of App Ad gerust voor meer informatie en vraag of deze privé les geschikt is voor jouw type camera. 

 

Privé lessen zijn mogelijk op alle dagen van de week, zowel in onze studio, maar ook buiten als wandelworkshop en bij je thuis of op een werk-locatie.

 

Deze les gaat in Corona tijd normaal door met maximaal 2 deelnemers in onze studio.

Privé Cursus "Ik Word Fotograaf" door Ad Utens met 5 x 2,5 uur les +2 x stage/meelopen.

Fotograaf Cursus in Maastricht
Fotograaf Cursus in Maastricht

Altijd al zelf fotograaf willen worden, pak dan deze kans en leer van mij de fijne kneepjes van het vak van fotograaf. Hierbij ga ik ervan uit dat je voldoende basiskennis hebt van fotograferen.

 

Tijdens een serie fotografie sessies van 5 x 2,5 uur, leer ik je alles wat je hoort te weten als fotograaf, aan bod komen o.a. Studio Fotografie, Product Fotografie, Portretten, een familie shoot en een bruiloft.


5 x 2.5 u. les 150,- p. sessie

OF  1 X 675,- voor 5 sessies

In deze intensieve cursus leer je hoe jezelf als fotograaf kunt ontwikkelen, vindt jouw stijl en werkwijze, vindt jouw klant, kortom alles wat bij een leuke en succesvolle carrière als fotograaf komt kijken.

 

Natuurlijk leer je ook beter fotograferen, werken in een studio omgeving, buiten fotograferen bij familie shoots en ga je mee naar een echte bruiloft.

 

Meer weten bel Ad en vraag naar de mogelijkheden, je hoeft niet echt veel ervaring te hebben, allen de basis is voldoende. 

 

In deze intensieve cursus "Wordt Fotograaf" bepaal jij zelf het tempo, bv. 1 x per week of 2 x per week, of 1 x per maand, precies hoe het jou uitkomt. Neem ook je eigen model mee tijdens de Studio Fotografie les

 

Deze les gaat in Corona tijd normaal door, altijd met maximaal 1 cursus  deelnemer.